День рибалки видався на славу: щасливі посмішки – тому підтвердження! Фото

 

 

 

 

Ми сьогодні всім Садочком
На Рибалці побували –
Рибки наловили !
Уху смакували !
Нас Нептун з Кицюнею зустріли –
В ігри разом грали !
Потім – ніжки мили !
Помилуйтесь Мами ,
Помилуйтесь Тата !
Ой, які щасливі
В Дитсадку Малята !
Наталя Примушко
«Сонце, повітря та вода – наші найкращі друзі і особливо в цю липневу погожу днину! Літній період – найблагодатніший для фізичного розвитку дітей», – так міркують наші педагоги ЗДО №13 «Берізка» Гавриляко Ю.В., Мархель І.В., Божок Т.Г., Дяченко А.В., Юзвік В.В. і чарівні, талановиті, спортивні ведучі святкового дійства « День Рибалки» – Нептун (Бабич А.В.), Кицюня (Гнітій Л.О.)
Саме влітку такі природні фактори, як сонце, повітря та тепла вода у наших басейнах, найефективніше впливають на організм дитини, зміцнюють здоров’я та підвищують емоційний тонус малят і дорослих . Усі ці фактори використовують досвідчені педагоги, як самостійні заходи загартування кожної дитини.
А сьогодні з самого ранку у Садочку кипіла підготовка до «Дня Рибалки» : дидактичні ігри чекали на малят, рибки у «ставку» вже плавали, сачки для рибаків вже підготовлені, Нептун з Кицюнею – в дорозі, а діти – в щасливому чеканні …
Цікаві ігри, естафети, вправи, загартування водою, сонечком, липневим повітрям у затишку беріз – все це дарувало Океан посмішок, неймовірної радості і задоволення кожній дитині.
Риба слухняно поміщалася у відерцях ! А ось і кухар (Степа В.І.) не забарився – УХА справжнісінька на свіжому повітрі, приправлена петрушкою, кропом, зеленою цибулею дарувала неймовірний аромат. Чи скоро забудеться ось така колективна РИБАЛКА з спритними Нептуном і Кицюнею і смачною УХОЮ ?! Думаємо , що ні !
Нехай здоровими і щасливими зростають наші малюки на радість педагогам, батьківській родині, нашій українській державі. БО ДЕ ЗДОРОВА ДИТИНА – ТАМ ЩАСЛИВА ДЕРЖАВА !
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь