8-місячна дитина зі струсом мозку – в лікарні. На матір склали адмінпротокол

 

 

 

 

8-місячна дівчинка, яка змішена була перебувати у компанії п’яних жінок, опинилася в лікарні.

Нагадаємо: вчора, 14 липня, працівники Муніципальної варти Ніжина прибули на виклик до території аграрного ліцею, де і почули несамовитий крик немовляти серед п’яних розмов жінок…

Читайте: П’яні жінки, струс мозку та гематоми у 8-місячної дитини: вчорашні події у Ніжині

Дитина потрапила до лікарні, де у неї виявили струс головного мозку, чисельні забої та гематоми…

Про стан дівчинки кореспонденту Високого Валу телефоном повідомив в. о. медичного директора КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» Володимир Черненко.

«Бачив і матір, і доньку. У немовляти – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку. На лобі у дівчинки добре видно синець. Наразі вона перебуває у травматологічному відділенні, почувається добре, в активному стані, грає. Серйозного лікування не потребує», – розповів Черненко.

На 36-річну матір поліцейські склали адмінпротокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, який скерують до суду. Жінці загрожує штраф – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів.

Ці та інші подробиці розкрила речниця Національної поліції області Наталія Слабеняк.

«На вказаному місці відпочивала компанія жінок. Щодо того, що сталося із немовлям, вони висувають різні версії. Кажуть, що дівчинку ніхто не бив і інцидент трапився через необережність. Наразі важко сказати, що могло спричинити травмування», – зазначила Слабеняк.

Фото – Муніципальна варта Ніжина

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь