Лікарю Ніжинського пологового придбають трикімнатну квартиру

 

 

 

 

Ще на попередніх сесіях міськради було затвердженно міську програму Про забезпечення службовим житлом лікарів Ніжинського пологового будинку на 2020-21 роки. Цією програмою  депутати міськради прийняли рішення про виділення коштів на придбання двох квартир.

Повідомляє Нежатин.

Минулого року одну квартиру було придбано  лікарю-неонатологу Ніжинського пологового будинку, якого було залучено до роботи з іншого району.

Як зазначила начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Ніжинради Оксана Лях, на сьогодні  залишилося 450 тис. грн. в межах цієї програми, і в результаті кропіткої роботи відібрано кандидатуру, яка погодилася продати квартиру на запропонованих їй умовах. Це – власниця трикімнатної квартири по вулиці Космонавтів.

Оксана Лях підкреслила, що вартість кв метра є значно дешевшою від запропонованих на ринку нерухомості житла. А у зв’язку з тим, що ціни на нерухомість постійно коливаються, варто використати цю можливість і придбати житло зараз за цією доступною ціною.

Квартира велика площею (майже 65 м кв), гарна, тепла і потребує лише невеликого косметичного ремонту.

Виконком рішення підтримав. Таким чином, трикімнатну квартиру придбають за 450 тисяч бюджетних гривень. Кому саме з лікарів Ніжинського пологового будинку пощастить – ще невідомо.

Фото ілюстроване

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь