Свято Капелюшків: поєдналися творчість, свіжі ідеї та гарний настрій! Фото

 

 

 

 

Капелюшки різні у нас на гостині,
Пасують дорослим, пасують дитині !
Свято Капелюшків ми облаштували,
Готувались дружно – і їх приміряли !
Літечку барвистому – квітів і травички!
Сонцю золотистому – стиглі полунички!
Котикам-воркотикам – по ніжній пір’їнці…
Капелюх веселощів – маленькій дитинці!
Наталя Примушко
«…Аби бути щасливою, людині необхідно жити в гармонії з навколишнім світом. Тому так важливо допомогти дитині змалку відчути свій зв’язок з красою літньої природи , навчити взаємодіяти з нею, сформувати ціннісне морально-естетичне ставлення до довкілля.»
Софія Русова
Середовищний підхід до організації освітнього процесу влітку завжди перебуває у сфері пильної уваги педагогів і батьків закладу дошкільної освіти №13 «Берізка» .
І сьогодні в садочку день незвичайний – Свято Капелюшків!
Ось вони – Капелюшки на вихованцях – красиві і незвичайні. Подивіться, здається, саме Літечко казкове завітало і так щедро уквітчало дитячі голівки і чарівних наших садівниць Гнітій Л.О., Колесник А.В.,Бабич А.В., Гавриляко Ю.В., Дяченко А.В., Мархель І.В., Юзвік В.В..
Де можна ще побачити відразу таку різноманітність кольорів і відтінків?! Запрошують нас діти на дефіле «Казкові Капелюшки» !
Тут і квіти польові і лугові , і метелики, і ґудзики, і літери, і автомобілі, і цукерки, і фрукти, і ягоди, і сріблясті росинки, і казкові зірочки з ліхтариками ! Кожен малюк презентував свого капелюшка і отримував від вдячних глядачів оплески. Діти залюбки перевтілювалися в казкових героїв і створювали диво-казку про те, «Як капелюшки світом мандрували», і які їх пригоди спіткали…
Бліц-турнір знавців літніх квітів у капелюшках розчулив і дітей, і дорослих. Кружляли вони у святковому хороводі і милувалися прекрасним вбранням і вишуканими капелюшками. Це було справжнє Свято Літніх Барв!
Скільки радості приніс малечі майстер-клас «Світ казкового Капелюха», бо розмальовували і наклеювали готові прикраси діти з захопленням і старанністю, творчістю і скурпульозністю. Потім ще й і в люстерка милувалися своїм креативним, чудернацьким відображенням!
Свято Капелюшків завершувалося, а творчі педагоги закладу прийшли до висновку, що дитяче сприймання цілісного світу довкілля слід і надалі підносити на належний емоційно-образний рівень, організовуючи творчу діяльність вихованців влітку та забезпечуючи високу інтенсивність переживання ними краси рідного краю, України.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь