Баскетбольна команда”Ніжин” – срібні призери 19-го щорічного турніру!

 

 

 

 

Баскетбольна команда”Ніжин” – срібні призери 19-го щорічного баскетбольного турніру “Баскетбольний марафон – 2021”, який відбувся 17 липня в місті Чернігові!

БК “Ніжин” з першого місця групи “А” вийшла до півфіналу змагань де зустрілась з однією з найсильніших команд м. Чернігова БК “Десна”.

В запеклій боротьбі за вихід до фіналу ніжинські баскетболісти змогли перемогти з мінімальною перевагою лише на останніх хвилинах! В фіналі турніру на наших спортсменів вже чекала команда БК “Чернігів”, гравці якої є гравцями першої ліги України з баскетболу.

До речі, в груповому етапі з мінімальної перевагою ніжинські баскетболісти змогли перемогти команду “БК Чернігів”, залишивши їх на другому місці групи”А”.

На жаль, в фінальній зустрічі гравці БК “Чернігів” взяли реванш за поразку. Турнір дійсно відповідав своїй назві “Баскетбольний марафон”, адже тривав з 10-00 до 17-00, і був дуже спекотним, що і відобразилось в першу чергу на наших гравцях у фінальній частині!

Срібло, насправді результат дуже добрий, адже не виступаючи на офіційних турнірах півтора роки, ми змогли показати гарну та гідну гру! В підсумку БК”Чернігів” перші, БК “Ніжин”- другі, БК “Десна” – треті!

На фото срібні призери “Баскетбольного марафону-2021” (зліва направо) Дмитро Волошин, Сергій Півень, Мазарчук Артем, Юрій Багмут, Сергій Пелипань, Олександр Гуцик, Топчій Владислав.

Інформацію надав директор МЦ “Спорт для всіх” Сергій Півень

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь