Термінове звернення міського голови Олександра Кодоли до ніжинців

 

 

 

 

Міський голова міста Ніжина Олександр Кодола терміново звертається до ніжинців:

“Сьогодні міська рада отримала інформацію  від Товариства з обмеженою відповідальністю “НіжинТеплоМережі” щодо постанови суду про визнання їхнього підприємства банкрутом.

Це рішення суду ставить під загрозу забезпечення теплом жителів всього міста Ніжина. Незважаючи на те, що ТОВ “НіжинТеплоМережі” – це приватна структура, міська влада вже готує апеляційну скаргу на дане рішення щодо його скасування.

Нагадаю: з початку роботи нашої команди питання теплозабезпечення міста Ніжина було нашим головним пріоритетом. Після громадських слухань, на яких громада визнала надавачем послуг ТОВ “НіжинТеплоМережі”, міська влада зробила все можливе для підготовки до нового опалювального сезону: підписали продовження договору оренди цілісного майнового комплексу, затвердили інвестиційну програму та всіляко сприяли налагодженню стабільної роботи підприємства.

Тому зазначене рішення суду є кричущим та загрозливим для життєдіяльності всього міста, що в подальшому може призвести до надзвичайної ситуації та зриву опалювального сезону.

Наразі про ситуацію, яка склалася, мною було повідомлено в Службу Безпеки України, Кабінет Міністрів України та керівництво області.

Зі свого боку міська влада докладе максимум зусиль для своєчасного початку опалювального сезону”.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь