Запчасть.ua – допомога у швидкій купівлі автозапчастин

Проект передбачає систему, яка робить процес пошуку необхідних для обслуговування та ремонту автомобіля деталей максимально простим. За допомогою Запчасть.ua придбати автозапчастини в Україні можна швидко та по привабливій ціні. Сервіс дозволяє відшукати деталі у своєму місці чи в магазинах зі всієї країни, порівняти ціни.

Працює система наступним чином:

  1. Користувач заходить на сайт сервісу та заповнюю форму. Тут можна вказати назву деталі, додати її характеристики, фотографію, артикул та іншу інформацію. Чим більше даних, тим якісніший підбір. Також потрібно вписати модель автомобіля та інші параметри. В ідеалі треба вказати VIN. Це унікальний ідентифікатор кожного транспортного засобу, за яким можна точно підібрати будь-які деталі.
  2. Сформована заявка відправляється підключеним до сервісу магазинам, постачальникам, майстерня. Вони оброблюють кожен запит і якщо мають на складі потрібні запчастини, виставляють пропозиції з продажу. Конкуренція між продавцями діє на руку покупцю.
  3. Користувачу залишається ознайомитися з отриманими пропозиціями. Якщо він знаходиться вигідну, то може написати/подзвонити продавцю і домовитися про купівлю.

Перші пропозиції поступають упродовж  1-2 годин. На швидкість впливає розповсюдженість деталі, час оформлення заявки та інші факторі.

Запчасть.ua дозволяє автовласникам не прив’язуватися до певних брендів, а купляти комплектуючі у продавців з кращими умовами продажу.

На даний час через сервіс кожної доби залишають біля 2 тисяч запитів. Запчасть.ua вже допоміг знайти автомобільнi деталi сотням тисяч покупцiв.

Які деталі можна шукати через сервіс?

Система не орієнтована на конкретну категорію запасних частин. Через сервіс можна знайти оригінальні запчастини для понад 700 моделей автомобілів. Щоб відшукати оригінал, треба у формі запити вибрати відповідний параметр. Зареєстровані на сайті і магазини, які займаються продажом якісних неоригіналів. Такі деталі чудово підходять для обслуговування автомобілів, у яких завершився гарантійних термін.

Якщо автомобіль старий, або поставлена ціль максимально зекономити на ремонті, то через сервіс можна подати запит на купівлю запчастин б/в. В системі зареєстровано понад 20 майстерень, які займаються розбіркою транспортних засобів і продажом деталей з достатнім залишковим експлуатаційним ресурсом.

Мобільні додатки

З недавнього часу у Запчасть.ua з’явилися власні мобільні додатки під пристрої на iOS та Android. За їх допомогою шукати якісні запчастини на автомобіль стало ще зручніше. У додатках можна робити запити на комплектуючі для автомобіля, слідкувати за пропозиціями від продавців.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь