Змагання з бойового самбо на Одещині: ніжинці повернулися з перемогами!

 

 

 

 

16-18 липня. у смт. Затока Одеської області проходило два змагання з бойового самбо.
У складі команди Чернігівської області були 9 спортсменів Ніжинської КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” та представник Ніжинського спортивного клубу.
17 липня. Кубок України з класичного бойового самбо серед дорослих. 120 учасників.
68 кг – Куліч Андрій – ІІІ місце. 82 кг – Шило Андрій 2 місце.
 
18 липня Чемпіонат України, розділ “ПРО-ФУЛ”. 170 учасників.
2009-10 р.н. ( молодші юнаки) – 68 кг – Постніков Тарас – І місце
2007-08 р.н. (середні юнаки) – 52 кг  – Зеленський Богдан – І місце., 57 кг – Пащенко Святослав – ІІІ місце, 68 кг – Мамедов Ельдар – І місце.
2005-06 р.н.( старші юнаки ) -68 кг – Костюк Олександр – І місце. 68 кг- Прохоров Владислав (Ніжин.спорт.клуб) – 5 місце.
2003-04 р.н.( юніори) – 62 кг – Смірнов Тимофій – І місце, 68 кг – Литовченко Андрій – ІІІ місце.
Підготовка до змагань та участь у змаганнях проходила за фінансової підтримки відділу з питань фізичної культури та спорту НМР.
Щира вдячність від КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” міському голові Олександру Кодолі та депутатам Ніжинської міської ради за прийняття рішення щодо придбання мікроавтобусу для потреби міста.
Вдячність заступникам міського голови Федіру Вовченко, Сергію Смазі, начальнику управління ЖКГ та будівництва Анатолію Кушніренко та начальнику відділу спорту Павлу Глушку за оперативність вирішення питання про надання мікроавтобусу для участі у змаганнях. Автобус з кондіціонером, комфортні крісла ( у кожного є підєднання до USB).
 Також особлива вдячність водію Сергію Білоусенко за професіоналізм та вміння прокласти маршрут, минуючі затори на дорозі.
Інформацію надав директор КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак”  Павло Кудлай

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь