Вишуканий «Бал Вишеньки»: улюблене свято ніжинської дітвори! Фото

 

 

 

 

Дозріли вишні – неймовірне диво !
Така краса – очей не відвести.
І стало у Садочку в нас красиво…
На «Бал Вишневий» завітали я і ти !
Літо – літечко, золотаве, заквітчане травами, вкрите ранковими росами, наповнене дзвінкоголосим співом птахів, а ще Літечко – Вишневе і Соковите! Певно, що не знайдеться жодного малюка, хто не любив би смакувати червонощокими, соковитими вишеньками.
«Бал Вишеньки» це традиційне і улюблене свято нашої малечі у ці липневі погожі дні. Чарівна Вишенька сьогодні Господиня ! І, справді, була головна на Святі , бо про неї навперебій читали поезії, відгадували загадки, складали пазли, малювали і ліпили її зображення , співали улюблених пісень, а ще ліпили з тіста соковиті вітамінні червонясті ягідки і справжнісінькі улюблені українські вареники з вишнями !
А чи знаєте ви, друзі, що сьогодні Всесвітній День Торта ? І як же його можна обійти нашим педагогам і дітям? Отож , не тільки соковиті вареники з вишнями, смачні соки і коктейлі були на гостині, а ще й залюбки дошкільнята виготовляли тортики. Ось так !
Адже Літо то пора оздоровлення нашої малечі, а ще отримання нових знань про рідний край і відкриття нового, і незвіданого. Який же хороший і веселий настрій подарував нашим малюкам Бал Вишеньки зі старанними, творчими , працелюбними педагогами ,а це : Гнітій Л.О., Бабич А.В., Божок Т.Г., Мархель І.В., Дяченко А.В., Юзвік В.В.
Браво вашій творчості , дорогі наші садівниці.
Найщиріші слова вдячності кухарям , які старанно приготували смачні вареники і свіжі вишневі соки.
Дякуємо батьківській родині, які так гарно, вишукано підготували вбрання діткам до «Балу Вишеньки», подібне – не забувається.
Ось і завершився ще один незабутній Тематичний День, подарувавши і дорослим і дітям силу-силенну теплих вражень , незабутніх емоцій , життєвого досвіду.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь