Ніжинські шахісти позмагалися і здобули перемогу!

 

 

 

 

20 липня у всьому світі відзначають Міжнародний День шахів.

За ініціативи Всесвітньої шахової федерації ФІДЕ його святкують з 1966 року. У незалежній Україні 1992 року було засновано Федерацію шахів, а з 2011 року День шахів в Україні почали відзначати 20 липня разом з усім світом.

У всіх регіонах нашої держави в цей день відбулися різноманітні святкові заходи, у тому числі і в Ніжині був проведений шаховий турнір за участю вихованців місцевої шахової школи.

Організаторами змагань виступили міський відділ з питань фізичної культури та спорту, приватний підприємець Наталія Марченко та ДЮСШШ. Турнір пройшов у затишному, нещодавно відкритому «CREAM CAFE». Учасники змагались у 2 групах.

Переможцями стали: серед шахістів 1 розряду – Данііл Малашич, Максим Коваленко та Володимир Полозов, серед 2 розрядів – Дмитро Богдан, Максим Костюченко та Крістіна Ткаченко, вони нагороджені медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту.

Але завдяки гостинній господині «CREAM CAFE» переможених у цей день не було! Наталії Марченко вдалося поєднати два свята: День шахів та День торта, тому «солодкі нагороди» отримали всі учасники змагань. Колектив ДЮСШШ висловлює вдячність всім причетним до організації і проведення цього чудового заходу!

Відділ з питань фізичної культури та спорту НМР

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь