Літні смаколики від ніжинської малечі: скільки радості в очах! Фото

 

 

 

 

Літо в квіточках ходило,
Капелюшок загубило…
На городи завітало –
Кріп, петрушку назбирало…
Діти Літечко зустріли,
І в Садочок запросили !
В нас сьогодні чаювання.
І смачненькі пригощання !
Печиво самі готуєм,
Тебе, Літо почастуєм !
Це гостинці незвичайні,
Пелюстками Літа вбрані…
Пахнуть квітами , медами,
І смачненькі, як у Мами !
Пригощайся, Літо – друже,
Ми тебе всі любим дуже !
Наталя Примушко
У рамках психолого –педагогічного проекту «Люби і знай свій рідний край» дошкільнята саме Літечко зустрічали, а запросили його на гостину творчі педагоги Гнітій Л.О., Божок Т.Г., Мархель І.В., Бабич А.В., Дяченко А.В., Карпенко Т.О., Юзвік В.В. . Цікаво організована робота з лікарськими, городніми рослинами , духмяними квітами продовжується, бо Літечко дарує кожного разу нове натхнення.
Діти разом з педагогами не тільки насолоджувалися пахощами Літа , а і приготували маленькими рученятами справжнісіньке квіткове печиво, бо готувати – нам не звикати . Маленькі кухарі тісто готували, а потім з кожен пряничок прикрашали заздалегідь зібраними квіточками, зернятками. І вийшли надзвичайно красиві літні смаколики – КВІТКОВЕ ПЕЧИВО !
«Дошкільнята у нас залюбки готують. Вони самі обирають, що їм цікаво: вимішувати тісто чи прикрашати вже готове печиво», – розповідають ВИХОВАТЕЛІ
Вибір завжди за дитиною. Звісно, важливим є контроль вихователя. Але ніхто нікому не вказує, що робити. Ми створюємо розвивально-пошуковий простір для проб і помилок. Тільки так дитина може навчитися. Емоції у дітей зашкалюють, коли вони готують, а потім разом смакують приготоване. Пригощають один одного, мовляв, це тістечко я виліпив… Стільки радості в дитячих очах – це найбільша нагорода за нашу роботу.
Наш підхід до виховання дитини такий: дитячий садок має бути місцем зростання особистості та проживання щасливого дитинства малих українців.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь