У місті на Ніжинщині перед навчальним роком для дітей готують сюрприз. Відео

 

 

 

 

 

Останнім часом школярі в місті Носівка Ніжинського району раз по раз радіють сюрпризам. Не так давно тут відкрили нову школу, тепер обновка менш глобальна, але водночас така сама приємна.

«Така маленька не їдальня, а кафе. Готуємо сюрприз для дітей», – Наталія Тонконог, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради. У Носівській школі №2, в якій навчаються приблизно три сотні дітей, завершують капітальний ремонт їдальні. У процесі оновлення враховано всі вимоги та стандарти щодо сушок, миття рук, ліній із приготування їжі тощо.

«Це в дусі часу – питання харчування зараз, та й узагалі одне з найважливіших питань для діток», – Любов Печерна, директор Носівської ЗОШ №2. «На сьогодні вже зроблена заміна всієї проводки, каналізаційні системи замінені, зроблений прекрасний зал самої їдальні. Вносили свої побажання, і підрядчик їх реалізовував як міг», – Наталія Тонконог, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради. Наразі залишилося встановити витяжну систему та мийки, організувати наповнення їдальні меблями.

Саме ж відкриття планують провести напередодні нового навчального року.

Журналіст – Олег Дешура

Оператор – Дмитро Дриганов

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь