Мена урочисто відсвяткувала свій день народження (Фото)

 

 

 

 

Насичену святкову програму на міському пляжі продумали для менян і гостей міста організатори свята. Було де порозважатися дітлахам, порадувала любителів прекрасного виставка оригінальних виробів місцевих майстрів, спортсменів – різноманітні змагання, меломанів – виступи рок-гуртів. І для всіх гостей свята, безперечно, сюрпризами стали пригощання гігантським святковим пирогом, вишукані фотозони, феєричне шоу LED theatre Perfomens та виступ хедлайнера святкового вечора гурту «Табула Раса»

Від ранку для малечі влаштували «Пригоди в піратській бухті, а ще – різноманітні майстер-класи, бульбашкове шоу, аквагрим, інтерактивні ігри та розмальовки «Моє місто на мольберті» та запуск повітряного змія. На лаундж-зоні з концертною програмою виступили дитячі колективи. Яскраві фотозони та LED-інсталяції, арт-простір «Територія творчості» з виставкою оригінальних виробів місцевих майстрів, фудкорт і сувенірна лавка – приємних вражень гостям свята не бракувало.

Небайдужих до спорту громадян захопили турніри з пляжного волейболу та шахів, перетягування канату та «Веселі старти» за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Урочисте ж відкриття фестивалю світла та розвитку LuMena стартувало традиційним мотопроїздом байкерів.

Кращі рок-гурти з Чернігова, Києва та Херсона забезпечили глядачам концертної програми яскраві емоції, а по-справжньому «запалили» хедлайнер святкового вечора – гурт «Табула Раса» та шоу LED theatre Perfomens.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь