Кожен з нас – гілочка на дереві свого роду… На гостині у ніжинському дитсадку

 

 

 

 

ЗДО №13 «Берізка» м.Ніжин, Чернігівська область вітає і підтримує культурно-освітній марафон «Наша незалежність» до 30-ліття Незалежності України.#Наша_незалежність #Марафон_30
«Україна починається з тебе» – це слова видатного державотворця В’ячеслава Чорновола. Не випадково роботи дошкільнят у художній майстерні сповнені особливим теплом і любов’ю до України. Адже нас всіх чекає в найближчому майбутньому знаменна дата – 30 років НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.
Дякуючи кропіткій праці педагогів, батьківської родини, дошкільнята долучилися до #Наша_незалежність #Марафон_30 по створенню святкових полотнищ , які прикрасять 24 серпня 2021 року ЗДО №13 «Берізка» .
«Бо й справді, любі наші діти, кожен з нас – гілочка на дереві свого роду, а родів таких не злічити . На міцному плетиві тих могутніх коренів стоїть пам’ять народу, козацької слави, гордості і пошани до рідного міста Ніжина, до України…» – так розпочинають свої міркування педагоги Колесник А.В., Гнітій Л.О., Вергун І.А., Мархель І.В., Бабич А.В.
Україна сьогодні починається з Вас , це ми наповнюємо рідну країну своїми почуттями , своєю енергетикою, своїми рисами, своєю любов’ю. Мудрий український народ давно визначив, що «Людина без Батьківщини як дерево без коріння». Саме в такі хвилини мистецького натхнення під мудрим керівництвом талановитих педагогів ми допомагаємо дитині пізнати себе, збагнути , якою є їх любов до України.
Малюйте любі діти, надихайтеся , плекайте і творіть прекрасну країну, милостиво подаровану нам всім Богом , що носить чудове ім’я – Україна.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь