«Допомога медицині – наш пріоритет» – Благодійний фонд Сергія Тігіпка

 

 

 

 

Благодійний фонд Сергія Тігіпка виконує свою місію й активно допомагає медичним закладам. Сьогодні медицина потребує особливої уваги, адже фронт роботи лікарів розширено через пандемію COVID-19. Вчергове надано допомогу Талалаївській центральній районній лікарні.

У зв’язку з реформуванням медичного сектора, лікарні потребують модернізації і комп’ютеризації. Зокрема Талалаївська центральна районна лікарня для забезпечення ефективної роботи лікаря-терапевта та ЛОР-лікаря потребувала два ноутбуки. Благодійний фонд Сергія Тигіпка оперативно відреагував на прохання головного лікаря – Анатолія Михайлюка – і передав Талалаївській центральній районній лікарні сучасні ноутбуки і багатофункціональний кольоровий принтер.

«Стаціонар нашої лікарні розрахований на 80 ліжкомісць. У зимовий період маємо 110 % виконання ліжкодня. Роботи вистачає всім за усіма напрямками. В даний час маємо подбати про встановлення програмного забезпечення для організації медичного супроводу ВІЛ-інфікованих, а також програм для ЛОР-лікаря і лікаря-терапевта. Без сучасної комп’ютерної техніки це зробити нереально.

Бажання змінити медичне обслуговування є, потужний лікарський потенціал є, однак фінансування бракує. Ми справді вдячні долі, що маємо до кого звернутися за допомогою. Благодійний фонд Сергія Тігіпка вже не вперше реагує на наші нагальні потреби. Сьогодні наш арсенал поповнився сучасними ноутбуками і кольоровим принтером, які були вручені колективу генеральним директором ТОВ «ТАС Агро Північ» Романом Степановичем. У минулому році наша лікарня отримувала від Благодійного фонду кисневі концентратори, монітор пацієнта, медикаменти та засоби індивідуального захисту» – зазначив головний лікар Талалаївської центральної районної лікарні Анатолій Михайлюк.

В темні часи завжди видно світлих людей. У період реформ, пандемії коронавірусу і важких часів для населення Благодійний фонд Сергія Тігіпка завжди підставляє плече і допомагає медичним закладам. Віримо, що разом здолаємо всі негаразди!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь