“Тато, мама і я – спортивна сім’я”: яскравий захід в ЗДО № 13 «Берізка». Фото

 

 

 

 

Цього серпневого теплого дня за підтримки міського голови Олександра Кодоли, в ЗДО № 13 «Берізка» на спортивному майданчику закладу, прикрашеному державними прапорами , білими журавлями , жовто-блакитними прапорцями, кульками , барвистими квітами і плодами осені, відбулося родинно-масове спортивне дійство «Тато, мама, я – Спортивна сім’я», де зібралася величезна родина дітей, батьків, шанованих гостей .
Серед дорогих гостей ми зустрічали Смагу С.С. заступника міського голови, Градобик В.В. начальника Управління освіти Ніжинської міської ради, Глушка П.В. начальника відділу фізичної культури і спорту, Півня С.М.голову міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», Саєнко Н.В. голову Ніжинської міської організації товариства Червоного Хреста України, Лєонтьєва В.М. голову піклувальної ради ЗДО.
До участі у святкових конкурсах та спортивних змаганнях – естафетах долучилися родини : Боговських, Артеменко , Бардакових, Бруханди, Клименків, Федорових.
Всі учасники – батьки з дітками швидко, спритно , з козацьким духом змагань, доводили, що вони кращі і в цьому їм успішно допомагали натхненні вболівальники і дорослі, і маленькі, що підбадьорювали не відставати , перемагати на радість величного державного свята. Пісні змінювалися віршами, святковим – флешмобом, вітанням юних футболістів та козаків.
Вельми поважному журі довелося непросто ! І ось урочиста мить… Звучать фанфари і голова журі Смага С.С. , начальник Управління освіти Градобик В.В. щиро вітали та відзначили родини, їх піднесений дух , їх святковий настрій і вручили всім нагороди .
За популяризацію здорового способу життя, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, відданість справі та з нагоди 30 – річчя Незалежності України Подяку отримала директор Наталя Примушко від начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Павла Глушка і від директора міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Сергія Півня.
Щедрі солодкі подарунки – торти отримали всі 6 !!! родин від депутата Ніжинської міської ради, нашого щирого друга, директора ЗАТ «Ніжин хліб» Дегтяренка В.М. та святковий коровай ! Як же приємно мати справжніх друзів і зустрічати сьогодні Саєнко Н.В., яка теж всім родинам – учасникам приготувала великі подарункові пакунки. ДЯКУЄМО !
Переможцями стали родина Клименків – І місце, ІІ місце у родини Федорових і ІІІ місце посіла родина Бруханди. ВІТАЄМО ! В небо піднялися 30 жовто-блакитних кульок з побажаннями миру і процвітання Україні !
Солодкі святкові пироги з яблуками і сливами підготували наші прекрасні кухарі Степа В.І. та Кравченко А.В. і щедро пригостили всю величезну родину діток , батьків, гостей. Адже завтра до кожної родини вже завітає Яблучний Спас.
Вперше, за підтримки міського голови Олександра Кодоли нашим діткам ЗДО №13 «Берізка» пощастило отримати таку можливість – порозважатися, пострибати на величезному, різнокольоровому батуті з нагоди великого державного свята .
Радості дітей і дорослих просто не було меж! ДЯКУЄМО !
Зі святом, рідна Україно !
Ти в нас на всіх одна-єдина !
Директор ЗДО №13 Наталія Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь