Міська лікарня: всі  ремонтні роботи  завершені

 

 

 

 

Коли завершиться «Велике будівництво» приймально-діагностичного відділення Ніжинської міської лікарні? Звісно, ніжинців цікавить це питання!

Повідомляє Нежатин.

Вчора, 19 серпня, в ході пленарного засідання сесії міськради міський голова Олександр  Кодола розповів: “Цей об’єкт – вкрай важливий для нашого міста, ми весь час тримаємо його на контролі і відвідуємо практично щотижня. Днями ми відвілали об’єкт з головою Чернігівської ОДА В’ячеславом Чаусом  і переконалися, що всі  ремонтні роботи  завершені. Наразі вже розпочато монтаж медичного обладнання.

Тож, практично, виконано вже 100% робіт.

Об’єкт  дороговартісний і соціально-важливий для нас. На ці потреби вже витрачено більше 20 млн грн: 13 млн грн минулого року – з державного бюджету і цього року ми дофінансували понад 7 млн грн.

Звісно, потрібно, щоб приймально-діагностичне відділення було введене в експлуатацію і повноцінно працювало (зараз воно працює частково)”.

Генеральний директор НЦМЛ Олександр Костирко додав: “Очікуємо придбання Міністерством охорони здоров’я відділом державної закупівлі ангіографа та МРТ -апарату. Місця для їх розташування передбачені. Облаштування приміщень під це обладнання буде окремими проєктами і фінансуватиметься окремими статтями”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь