Як на відкритому просторі «Кольорове життя» ніжинці святкували… Фото

 

 

 

 

“Цього року в Україні відзначають 30-ту річницю Незалежності, відколи здійснилась наша мрія – бути господарями на своїй рідній українській землі”, – пише в мережі Фейсбук Іннеса Шаповалова, директор територіального центру.
“На відкритому просторі «Кольорове життя» територіального центру відбувся святковий захід «З Днем народження, моя Україно!».
Голова Ніжинської міської організації ветеранів Людмила Величко та завідувачка бібліотеки-філіалу №2 Ніжинської міської ЦБС Ніна Івасенко привітали всіх присутніх з Днем Прапора та Днем Незалежності України, наголосивши, що ці державні свята вселяють гордість за нашу країну, за її величний народ та дарує всім нам світлі надії.
Свято відбулося в незвичному форматі. У всіх присутніх була можливість стати учасником інтелектуально-розважального квесту «Кольорова стежка», метою якого було пройти 7 різнотематичних станцій: Візитівка, Смакуємо по-українськи, Україна історична, Наша мова кольорова, Пісня – душа народу, Творча світлиця, Життя в русі. На кожній з них, учасники отримували бали. Найцікавіше, що бали нараховувались у вигляді ніжинських огірків, які, після підведення підсумків, засолили в діжці для дегустації на щорічному фестивалі «Його Величність Ніжинський огірок».
За рішенням журі всі команди отримали солодкі подарунки від В’ячеслава Дегтяренка, депутата міської ради, директора ТОВ «НіжинХліб» та подяки від Інеси Шаповалової, директора територіального центру, адже перемогла дружба.
Позитивного настрою додали виступи творчого колективу Ніжинського міського будинку культури (директор Ірина Литвинець) та тематично-літературна виставка, підготовлена працівниками бібліотеки-філіалу №2 Ніжинської міської ЦБС (завідувачка Ніна Івасенко).
Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення святкового заходу!”
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь