В Україні знизили ціни на паливо: де і на скільки

 

 

 

 

26 серпня в Міністерство економіки України назвали середню вартість бензинів, на підставі якої вираховується гранична торговельна націнка. У порівнянні з останнім оновленням, сума нижча. Не минуло й кількох годин, як ціни на великих АЗС в країні впали.

Згідно з постановою,середня вартість бензинів зменшилася на 1,14 гривні, а дизеля – на 53 копійки, – повідомляє Інформатор.Крім того, АЗС можуть встановлювати максимальну націнку на бензин в розмірі 5 гривень за літр, а на ДП – 7 гривень.

Пройдемося по кожному з них. Як пише enkorr,середня ціна на А-92 знизилася на 21 копійку і становить 29,09 гривень за літр, А-95 подешевшав на 24 копійки – до 29,96 гривень за літр. Дизельне паливо впало в ціні на 11 копійок – до 28,09 гривень за літр.

На зміни граничних цін відреагували АЗС ОККО і WOG – обидві компанії знизили ціну на ДП на 53 копійки – до 28,11 гривень за літр. Бензини А-92 і А-95 подешевшали на 1-1,14 гривні за літр – до 29,99 і 30,53 гривень за літр відповідно.

На станціях мережі “Фактор” всі види палива подешевшали на 50 копійок. Вартість дизеля на Prime і Motto опустилася на 20 і 12 копійок відповідно.

Після коригування цін АЗС в Україні знизили ціни на паливо: де і на скільки 2

Раніше ми писали про те, що Україна увійшла до п’ятірки країн за темпами подорожчання палива – подробиці тут .

Також розповідали, скільки за новими розрахунками Мінекономіки буде коштувати бензин і дизпаливо в Україні.

 

Джерело: informator.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь