Колишні безробітні кухарі тепер працюють у Ніжинському КТВП «Школяр»

 

 

 

 

Для шкільних їдалень служба зайнятості підготувала понад сотню кухарів.

Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Тепер колишні безробітні працюють в КП «Шкільне» (місто Чернігів) та КТВП «Школяр» (місто Ніжин), що забезпечують гарячим харчуванням місцевих школярів.

 Навчання проводили викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для безробітних це було підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Сучасні вимоги дотримання санітарних норм і правил при організації громадського харчування».

Колишні кухарі відновили свої знання і отримали нові – з охорони праці, основ трудового законодавства, дотримання вимог і правил особистої гігієни працівниками при організації громадського харчування, санітарно-епідеміологічних вимог до транспортування, прийому, зберігання та кулінарної обробки харчових продуктів, профілактики харчових інфекцій та отруєнь тощо.

Навчалися безробітні безкоштовно – за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Інформацію підготувала провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою відділу інформаційної роботи Чернігівського обласного центру зайнятості Валентина Федусь

monitor.cn.ua

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь