У Ніжині відкрили унікальний оздоровчий кабінет. Фото

 

 

 

 

Сьогодні міський голова Олександр Кодола взяв участь у відкритті унікального оздоровчого кабінету «Соляна кімната» та «Лімфодренаж» в приміщенні колишньої поліклініки (нині сімейна амбулаторія № 9, вулиця Успенська).

Відкриття даного кабінету з надання оздоровчих процедур стало можливим завдяки тісній співпраці Ніжинської міської ради, Громадської організації «ЗОР» та грантового проекту Посольства Королівства Нідерланди.

Дана соляна кімната і її сіль характеризуються неповторними властивостями природної іонізації повітря, а це – загоєння ран, очищення бронхів і легенів від слизу, знищення хвороботворних вірусів і бактерій.

Сеанс в соляній кімнаті – це ефективна натуральна процедура галотерапії, в поєднанні з кольоротерапією та заспокійливою музикою.

Тривалість сеансу – 45 хвилин, відвідувачів приймають за попереднім записом. Відвідання таких процедур для учасників АТО та членів їх сімей є безкоштовною.

Міський голова Олександр Кодола зауважив, що дана соляна кімната є єдиною в Ніжині. Тож тепер ніжинці мають можливості пройти оздоровчі процедури за місцем проживання.
Щодо процедури з лімфодренажу, то одна така процедура заміняє 10 сеансів звичайного ручного масажу.

Відділ інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю 

nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь