Жительці Ніжинщині виповнився 101 рік (Фото)

 

 

 

 

Марії Шовкун – 101 рік! За словами голови Носівської громади Володимира Ігнатченка, це жінка, якою захоплюються, на яку рівняються, яку просто глибоко поважають і люблять за її непересічний талант Вчителя, любов до людей і до життя,  красу її щирої душі, її безмірне добро, з яким вона йде по життю вже ціле століття.

«Надзвичайно тепло, гостинно  раділа іменинниця гостям, випромінюючи неймовірне тепло, щирість. Найщасливішою була ж донька Ірина,  для якої найголовніше, що мама жива, що має таку неймовірну розкіш почуватися дитиною,  зігріватися  у теплих,  рідних обіймах, чути дорогий голос і бачити рідні очі.

Не втихав цього дня телефон: іменинницю вітали численні учні, колеги, друзі, хто просто знає і шанує Марію Кирилівну, а вона для кожного знаходила  тепле слово  вдячності.  З роси  й води, шановна імениннице! Нехай Ваша життєва осінь буде завжди теплою, затишною, сповненою любові, уваги Ваших найдорожчих!

А ще неодмінно мирною, адже Ваша юність назавжди лягла карбами боротьби з фашизмом, наповнена численними втратами. Марія Кирилівна – партизанка з’єднання “За Батьківщину!”, яке діяло  на теренах Носівщини у роки Другої світової війни», – зазначають у пресслужби Носівської імської ради.

Фото пресслужби

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь