“Дякуємо за життя!” – 78-річниця визволення Ніжина від фашистських загарбників

 

 

 

 

Сьогоднішній, по-осінньому теплий день – особливий для кожного з нас.  15 вересня – День визволення Ніжина від німецько-фашистських загарбників.

Біля пам’ятного знаку загиблим землякам в роки  Другої Світової війни відбувся мітинг та покладання квітів  з нагоди відзначення 78-річниці визволення нашого міста від фашистських загарбників.

Шана і низький уклін всім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що не дали розтоптати і поставити на коліна Україну! 

Міський голова Олександр Кодола звернувся зі словами вдячності: “Це свято «зі сльозами на очах» об’єднує всі покоління українців, і ніжинців: тих, хто визволяв наше місто, хто поклав за нього своє життя, і тих, хто його потім відбудовував, і тих героїв, які сьогодні захищають нашу державу.

Дякуємо за життя! Для нас ви – справжній приклад героїзму і самовідданості””.

Зі сльозами на очах зі святом привітав ветеран Другої світової війни, голова комітету ветеранів війни міської організації ветеранів, учавсник бойових дій, партизан з’єднання “За Батьківщину”, полковник  Петро Андрійович Крапив’янський.

Голова Ніжинської міської організації ветеранів України Людмила Величко вручила міському голові Олександру Кодолі Подяку від ветеранської організації Чернігівської області за активну співпрацю у патріотичному вихованні молоді.

Для сивочолих ветеранів сьогодні звучали пісні, лилася  музика, лунали військові залпи, були квіти і сльози…

Дякуємо, дорогі наші, за вашу мужність, відвагу, героїзм та нескореність духу!

Фото Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь