Вихованці школи сучасної хореографії Joker блискуче виступили на звітному концерті (Фоторепортаж)

 

 

 

 

Висловлюємо подяку Школі сучасної хореографії та повітряної акробатики Joker за ваші старання та великий вклад у розвиток та виховання наших діток!
16 вересня наші артисти показали свої вміння на звітному концерті Школи сучасної хореографії та повітряної акробатики Joker! Як же багато всього змогли показати в одному концерті: і номери на полотнах та повітряному кільці, і сучасну хореографію, і вокал, і гімнастику.
Які ж різноманітні наші діти! Завдяки колективу тренерів студії та директору Первун Анні Ігорівні наші дітки мають змогу підкорювати нові вершини та розвиватися!
Яскрава сцена з фотозонами, мильні бульбашки і повітряні кульки, чудові костюми і прекрасні номери – все зроблено для того, щоб наші діти відчули себе справжніми артистами!
Колектив батьків дуже вдячний хореографам та директору за те, що ви робите наших діток кращими, виховуєте в них дисципліну, розвиваєте юні таланти та привчаєте до великої сцени! Добре, що в нашому місті є така школа, де діток люблять, з ними справді займаються, відають їм усю свою душу.
Велика подяка таким хореографам та Студії Joker! 
З повагою, вдячні батьки.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь