У Ніжині аферистки ошукали пенсіонерку

 

 

 

 

Попри значну профілактично-роз’яснювальну кампанію та регулярні попередження з боку поліції, громадяни через свою неуважність та необачність продовжують ставати жертвами шахраїв усіх мастей.

До редакції nizhyn.city завітала голова відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в місті Ніжин Наталія Саєнко, яка розповіла, що у Ніжині орудують аферисти, представляючись працівниками Червоного Хреста. Вони втираються у довіру літніх людей і видурюють гроші.

«Нещодавно жертвами таких аферистів стала пенсіонерка, яка проживає по вулиці Московській. До неї підійшли дві жінки, на вигляд ромської національності. Представились працівницями Ч/Х та повідомили, що нібито розносять якусь гуманітарну допомогу. Після розмови у декілька речень – туман. Пенсіонерка сказала, що її загіпнотизували, і вона повела “липових благодійниць” до свого помешкання й віддала всі свої заощадження. І нібито, пам’ятає, що на чомусь зробила підпис. А ті у свою чергу пообіцяли «назавтра» принести продуктовий набір. Коли візитерки зникли, стало все на свої місця – жіночка зрозуміла, що її ошукали.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь