Поєднали історію і сучасні тенденції: у Ніжині відбувся захоплюючий захід (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 25 вересня  біля старого корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя розпочався цікавий захід: екскурсія, яка перенесла ніжинців та гостей міста в історичне минуле нашого древнього величного міста.

Незабутню екскурсію рідним містом подарував екскурсовод та краєзнавець Роман Желєзко. Ніжинка Юлія Мазепа поділилася секретами ведення інстаграму, несподіваними лайфхаками, розповіла про те, як створити цікавий інстаграмний блог, як його вести, та як, маючи лише телефон і багату уяву робити цікаві пости та сторіс в соціальних мережах. Адміністратор даного проєкту Євген Ткаченко надав корисні поради щодо того, як просувати контент в мережі, та розкрив секрети заробітку на сайті та на каналі ютуб.

Вищезгадана команда однодумців вирішила поєднати історію Ніжина і сучасні тенденції, а також започаткувати проводити подібні заходи у Ніжині, ділитися досвідом та цікаво проводити час.

Підтримали цю ідею і радник Ніжинського міського голови Сергій Охонько, депутат Ніжинської міської ради Віктор Радченко, а також історики, краєзнавці та небайдужі жителі міста.

Зараз, коли життя все більше стає віртуальним, Ніжин також рухається в ногу з часом, бо є унікальною інстаграмм локацією, що має й історичний шарм, і сучасні мотиви, які  заслуговують уваги.

Слід зазанчити, що цього дня до екскурсії також приєналися і гості з міста Одеси, які у нашому місті вперше, крім того – сьогодні, 25 вересня у Ніжин приїхало більше 10 туристичних груп, аби більше дізнатися про історію нашого стародавнього міста.

Адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тож, запрошуємо до Ніжина!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь