Затори і ДТП на перехресті Шевченка – Синяківська: як їх мінімізувати

 

 

 

 

Сьогодні, 27 вересня у Ніжинській міській раді відбулась нарада, щодо обговорення зміни організаації дорожнього руху на перехресті вулиці Синяківська та вулиці Шевченка, яке провів радник міського голови Сергій Охонько.

В обговоренні взяли участь перший заступник міського голови Федір Вовченко, представники правоохоронних органів, керівники комунальних підприємств міста.

Повідомляє “Нежатин”

На розі цих вулиць неодноразово трапляються ДТП.

Раніше ми писали: ДТП на перехресті Синяківська-Шевченко

Сьогодні зранку, на щотижневій нараді при міському голові, Сергій Охонько попередив про проведення даного засідання, щодо дорожного руху вищевказаних вулиць. Юридичний відділ Ніжинської міської ради повинен був оперативно  підготувати проєкт рішення про зміну організації дорожнього руху на перехресті вулиці Синяківська та вулиці Шевченка шляхом тимчасового перекриття.

О 15.00 годині учасники наради ознайомившись з цим проєктом рішення, виїхали на дану локацію.

В першу чергу зупинилися на перехресті вулиць Шевченка та 8 березня, що навпроти міського парку Шевченка. Порадившись, запропонували при продовженні реконтструкції алеї, яка відбудеться в наступному році, зробити відповідні зміни для покращення організації дорожнього руху та розташування пішоходніх переходів, а поки що, залишити все там як є.

Після – побували на перехресті вулиці Синяківська та вулиці Шевченка.

Щодо цього перехрестя вирішили наступне:

винести проєкт рішення “Про зміну організації дорожнього руху” на засідання виконавчого комітету, та встановити всі відповідні знаки, які б вказували нову схему організації дорожнього руху;

тимчасово перекрити рух транспорту в частині вулиці Синяківська, яка перетинає вулицю Шевченко. Учасники дорожнього руху матимуть можливість розвороту вже на існуючих розворотах біля вулиці 8 Березня (якщо транспорт рухається з вокзалу в центр міста) і розвороту на круговому русі біля зупинки Обіжджа;

проаналізувати в наступні місяці зміни в русі транспорту та на практиці виявити всі плюси й мінуси і прийняти фінальне рішення, щодо цього перехрестя;

перенести стовп, що знаходиться на розі вулиць Синяківська та Шевченка при повороті в сторону хлібозаводу, аби покращити видимість під час руху для водія та збільшити кут повороту авто з вулиці Шевченка на вул. Синяківська.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь