Рух на перехресті вулиць Синяківської та Шевченка тимчасово перекриють

 

 

 

 

Минулого понеділка, 27 вересня, у Ніжинській міській раді відбулась нарада щодо обговорення зміни організації дорожнього руху на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка, яку провів радник міського голови Сергій Охонько.

В обговоренні взяли участь перший заступник міського голови Федір Вовченко, представники правоохоронних органів, керівники комунальних підприємств міста.

Учасники наради підкреслювали: дане питання потрібно вирішувати, оскільки на розі цих вулиць неодноразово трапляються ДТП.

ЧИТАТИ ПО ТЕМІ: Затори і ДТП на перехресті Шевченка – Синяківська: як їх мінімізувати

Сьогодні, 30 вересня, на черговому засіданні виконкому Ніжинської міської ради йшлося про зміну організації дорожнього руху.

Управлінню житлово-комунального господарства і будівництва надано завдання: забезпечити внесення відповідних змін до схем організації дорожнього руху, встановити всі відповідні знаки і погодити їх в органах Національної поліції України.

«Даний проект – тимчасовий. Ми не можемо залишити все, як є. За три-чотири місяці ми вивчимо ситуацію – без будь-яких витрат з бюджету і серйозних втручань з боку комунальних служб — і вирішимо, що робити далі. Просимо вибачення у жителів Ніжинської громади за тимчасові незручності», — підкреслив С. Охонько.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь