Представники однієї із ніжинських шкіл просять міського голову підтримати очільника закладу

 

 

 

 

Із пропозицією ПІДТРИМАТИ кандидатуру нині діючого керівника одного із найчисельніших навчальних закладів Ніжина – загальноосвітньої школи №10, Никонця Сергія, на посаду директора школи, виступили батьківський та педагогічний колектив.

Сьогодні, 05 жовтня, в досить незвичайному форматі, міський голова Олександр Колода провів щотижневий особистий прийом громадян. Проте, цього разу зустріч із ніжинцями відбувалася не в кабінеті голови, а в самісінькому центрі Ніжина, біля всіма улюбленої стели «Я люблю Ніжин». Під час зустрічі ніжинці мали можливість випити теплого чаю та, в невимушеній обстановці, поспілкуватися із міським головою.

Скористатися можливістю вирішили і педагоги ЗОШ №10 та батьки учнів цієї школи.

Прийшли із словами вдячності міській владі за підтримку їхнього закладу освіти.

За невеликий проміжок часу учасники навчального процесу отримали модернізоване приміщення закладу, наразі йдуть до завершення роботи по відновленню тротуару по пішохідному периметру подвір’я.

Не залишили представники школи №10 поза увагою і майбутній конкурс на посаду директора школи, який має відбутися найближчим часом. Нагадаємо, що Сергій Никонець виконує обов’язки директора закладу два роки поспіль. За цей невеликий проміжок часу сам заклад і його робота дуже змінилися. Щороку поріг школи переступає більше тисячі учнів.

«Колектив школи під його керівництвом працює стабільно, злагоджено. Виконуючи поставлені завдання, Сергій Віталійович дбає про створення сприятливих умов для підвищення якості освітніх послуг… Наші учні активно беруть участь у різних конкурсах, олімпіадах, займають призові місця та високо тримають престиж школи…», – звернулися до міського голови представники ЗОШ №10.

Тож перейнявшись всіма здобутками, на теренах освіти, як самого закладу, так і Сергія Віталійовича зокрема, батьки та вчителі звернулися до міського голови із проханням підтримати його кандидатуру на посаду директора школа.

Своєю чергою Олександр Кодола вислухавши та взявши до уваги всі доводи вчителів та батьків пообіцяв неодмінно підтримати Сергія Никонця та доручив Управлінню освіти працювати над цим питанням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь