Відбулося 4-те засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Ніжинської громади

 

 

 

 

12 жовтня, у великій залі міськвиконкому відбулося четверте засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Ніжинської громади.

Участь у заході взяли експерти Фонду Розвитку Місцевої Демократії Роберт Жарковські (Польща)

та Володимир Бойко,

спеціалісти інвестиційного відділу  Тетяна Плетньова та Владислав Лях.

спеціалісти різних  відділів міськвиконкому.

Стратегія Ніжинської міської ОТГ – це формування нового бачення сталого розвитку громади в умовах децентралізації і спільна реалізація завдань покращення якості нашого життя шляхом розвитку місцевої економіки, підвищення інвестиційної привабливості, забезпечення екологічної безпеки та узгодження інтересів влади, громади та бізнесу.

Стратегія нараховує більше  50 пріоритетних проектів, що всіх сфер стосуються життєдіяльності міста, а також розвитку сільських населених пунктів Ніжинської громади.

У рамках сьогоднішньої фінальної зустрічі з актуалізації стратегії було презентовано проект Стратегії розвитку Ніжинської громади та підбиття підсумків перебігу процесу підготовки документів.

Члени робочої групи взяли до уваги пропозиції мешканців Ніжина та Кунашівсько-Переяславського старостинського округу. Усі заплановані проекти будуть запропоновані для фінансування на найближчі роки.

Фото Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь