На Чернігівщині грибник натрапив на скелет людини

 

 

 

 

Ha Новгород-Сіверщині, в лісі біля Михайлівки, знайшли людські кістки і фрагменти одягу.

На страшну знахідку натрапив 32-річний Віталій Ососков з сусіднього Будища, відправившись в ліс за грибами.

У Михайлівці живе мама Віталія – ​​Наталія Іванівна. Вона розповідає:

«Син приїхав близько 7 годин. Поставив велосипед і вирішив до роботи швиденько сходити в ліс за грибами. Він пішов уздовж дороги в бік Миколаївського. Це покинуте село, в якому вже років 5 ніхто не живе. Але дорога туди заросла не повністю, тому що час від часу їздять лісовози. Від Михайлівки син відійшов приблизно на кілометр. І метрах в 50 від дороги побачив людські останки. Спочатку натрапив на череп. А приблизно в метрі лежав скелет із залишками одягу. Напевно, голову відтягнули звірі. Мобільного у Віталія з собою не було (залишив його на зарядці), тому він повернувся. Розповів про все мені і викликав поліцію»

Припускають, що останки належать 32-річній Марині Вольскій з Михальчиної-Слободи (це в 10 кілометрах від місця знахідки). Вона пропала ще на початку літа.

«У нас взяли зразки слини для ДНК-експертизи», – каже мама зниклої Марини – 57-річна Любов Вольська.

«Сказали, що на це піде 1,5 місяця, а якщо хочемо швидше, то потрібно заплатити 4300 гривень. А де їх взяти, якщо ми з одного молока і пенсії чоловіка живемо. Ще й син Марини – 11-річний Віталік – повністю на наших плечах. Дочку, крім нас, взагалі ніхто не шукав, скільки ми не зверталися в поліцію. Може, тому, що вона любила випити і вже не раз пропадала. Але завжди поверталася. Цього разу Марина пішла 17 червня – в свій день народження. Поїхала на машині кудись святкувати з трьома чоловіками. Вони відпочивали на озері, а на наступний день біля Кам’янської Слободи потрапили в ДТП. Машина перекинулася. Саме після аварії наші родичі останній раз бачили Марину з цими чоловіками. Вони всією компанією, п’яні і босі, сідали в якийсь рейсовий автобус. Куди поїхали і куди поділася Марина – я не знаю. Кажуть, поліція допитала цих чоловіків, але про результати нам нічого не сказали», – сказала жінка.

 

Джерело – «Гарт» №42, Gorod.cn.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь