У Ніжині говорили про житло для лікарів: деталі

 

 

 

 

Про житло для лікарів у нашому місті  говорили сьогодні, 25 жовтня, на засіданні комісії  міської ради з питань житлово-комунального господарства

Повідомляє сайт «Нежатин»

Члени комісії розглянули та погодили внесення змін до рішення Ніжинської міської ради від 30 вересня 2020 року №4-79/2020 «Про затвердження Міської програми забезпечення службовим житлом лікарів КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького».

Зміни стосуються забезпечення експлуатації та технічного обслуговування житлового фонду, який надається, як службове житло для лікарів, в тому числі: проведення поточних ремонтів службових квартир, вивіз сміття, погашення боргів за комунальні послуги, які утворилися на момент прийняття такого житла до комунальної власності Ніжинської територіальної громади, тощо».

Як озвучено було на комісії, цей пункт вноситься в дане рішення тому, що відповідно до законодавчої бази України, Ніжинська міська рада, як орган місцевого самоврядуваня здійснює контроль за станом житлового фонду, який знаходиться на території підпорядкованої міській раді. Це стосується і того житла, яке є безхазяйним або набувається у власніть міською радою, як відумерла спадщина.

Очікувані результати програми

– Забезпечення житлом лікарів.

– Забезпечення населення якісними медичними послугами.

– Створення фонду службового житла для лікарів.

Проте, такі квартири дістаються виконавчому комітету у незадовільному стані і потребують певних матеріальних вкладень: косметичний ремонт, санітарну обробку, тощо.

Тож комісія розглянула та рекомендувала для розгляду на черговому засіданні сесії Ніжинської міської ради.

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь