У Ніжинській районній лікарні не вистачає балонного кисню

 

 

 

 

На сьогоднішній день у КНП “Ніжинська центральна районна лікарня” склалася непроста ситуація: для хворих на “ковід” не вистачає балонного кисню. Хворих у лікарні – 63, багато з них – у важкому стані, цим людям просто необхідна киснева підтримка.

Чому так сталося і де шукають вихід – сайту Нежатин розповіла заступник гендиректора Алла Бондаренко:

“Справа в тому, що киснем нас забезпечує ТОВ Фірми «Кріогенсервіс». На даний час у них проходить плановий ремонт кисневих заводів… Прикро, що це – саме зараз, коли пандемія у розпалі… Тому в такій ситуації опинилися не лише ми, а всі, кому це ТОВ транспортує кисень.

Буквально цього тижня вони почали плановий ремонт. Обіцяють, що це ненадовго, сподіваємось, уже до кінці тижня ситуація зміниться.

Зараз максимально використовуємо потужності кисневої станції. яка знаходиться на території райлікарні. Її потужність 85-91 літрів за хвилину.

Але, звісно, коли хворі тяжкі, потрібно більший потік кисню. Підключаємо кисневі концентратори, вони є і у реанімаційному, і в інших відділеннях.

Поки справляємось. Це не криза. Але, звісно, балонний кисень необхідний.

Ми вже сповістили про цю ситуацію Управління охорони здоров’я. Дуже сподіваємося, що вирішення цього питання не затягнеться”.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь