Правоохоронцям Ніжинщини презентували книгу Артема Кисько «Некомбатанти»

 

 

 

 

5 листопада у Ніжинському районному відділі поліції відбувся захід за участю поліцейських, представників громадської організації «Українська ініціатива» та Чернігівського осередку Українського інституту національної пам’яті та Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.
Присутнім презентували книгу Артема Кисько «Некомбатанти». Твір присвячений правоохоронцям Донеччини, які не зрадили Присязі під час російської окупації.
На прикладах персонажів книги, які, до речі, є реальними особами, учасники зустрічі обговорили низку важливих тем — вірність народові, обов’язку, свідомий і відповідальний патріотизм.
Представник Українського інституту національної пам’яті, історик за фахом Сергій Бутко розповів цікаві факти про історію становлення Української державності та про боротьбу українського народу за своє самовизначення. Промовець презентував арт-плакати про визначних діячів Української революції 1917-1921 років. Він підкреслив, що для всіх нас надзвичайно важливо знати, пам’ятати та поважати історію власного народу.
Кожен із присутніх у залі поліцейських, частина з яких є учасниками АТО, вкотре переконався у тому, що склав свідомо Присягу на вірність українському народові. Народові із самобутньою і багатостраждальною історією, неповторною культурою і незабутніми героями.
Громадські активісти ГО «Українська ініціатива» презентували поліцейським кількасот книжок вітчизняних авторів, кожна з яких пронизана патріотизмом та історією.

Поліція Ніжинського району

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь