На Чернігівщині чоловік намагався незаконно вивезти дитину за кордон

 

 

 

 

Поліцейські відділу міграційної поліції області спільно з оперативними співробітниками чернігівського прикордонного загону затримали мешканця Запоріжжя, який намагався незаконно переправити свою малолітню дочку за кордон.

– Вчора, 10 листопада, міграційна поліція Чернігівської області спільно з прикордонниками задокументувала злочинні дії 41-річного мешканця Запоріжжя.

Чоловік забрав без згоди своєї колишньої дружини їхню спільну 9-річну дочку та намагався вивезти її до однієї з сусідніх країн. Спочатку він планував незаконно перетнути кордон у Чернігівській області та одразу ж потрапив у поле зору поліцейських. Після цього громадянин разом з дитиною здійснив спробу перетнути кордон на Сумщині, запропонувавши прикордонникам хабар у сумі 200 доларів США. За цим фактом колеги з Сумщини відкрили кримінальне провадження. Нині дитина знаходиться з матір’ю, – розповів начальник міграційної поліції Чернігівщини Антон Милосердов.

Наразі вирішується питання про оголошення мешканцю Запоріжжя про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), що карається позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь