У коридорі ніжинського викладача зимуватиме кажан

 

 

 

 

Старший викладач кафедри біології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Борис Кедров прихистив кажана, якого знайшли на балконі однієї квартири.

Про це освітянин повідомив у коментарі тижневику «Гарт».

Він вирішив прихистити крилату тваринку, коли господарі квартири звернулися по допомогу до користувачів соцмережі Facebook. Тепер кажан спить у коридорі його приватного будинку.

«Йому комфортно, оскільки там прохолодно. Хлопчик це чи дівчинка, ми ще не з`ясовували, адже намагалися якомога менше турбувати тваринуТрохи згодом зважимо їїЯкщо вага тіла буде достатньою, то випустимо кажана на вулицю (за умовищо погодні умови дозволятимуть: нічна температура має бути не менше +5 градусів). Якщо ні, то треба помістити тварину до мішечка та покласти до холодильника дрімати до весни… За температури +5-7 вона там буде чудово почуватися», – розповів Борис Кедров.

Він зауважив, що для того, аби кажана можна було відпустити, він має набрати вагу 26-28 грамів. Для цього тварину годуватиме тим, що їй найбільше до вподоби – борошняними хрущаками. У Ніжині цих жучків не продають, тому замовлятиме в Інтернеті.

Борис Кедров запевнив: кажан зимуватиме у нього в холодильнику, якщо його не можна буде відпустити.

 

Джерело: Gorod.cn.ua

Фото – ілюстративне.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь