Міський голова Олександр Кодола привітав ніжинських аграріїв. Фото

 

 

 

 

У третю неділю листопада в Україні відзначають День працівника сільського господарства. Сьогодні, 19 листопада, міський голова Олександр Кодола привітав з професійним святом ніжинських аграріїв.

«Сільське господарство – це основа економіки нашої держави. Ніжинщина багата на родючі землі, тому на території нашої громади працюють достатньо потужні підприємства, які допомагають місту, не тільки сплачуючи податки, але і виконують інші соціальні функції. Адже всі ми розуміємо, що Ніжин потрібно розвивати, розбудовувати його інфраструктуру – і це наша спільна відповідальність. Щиро дякую вам за співпрацю! Разом ми зробимо для нашої громади набагато більше!», – зазначив Олександр Михайлович та побажав аграріям міцного здоров’я, щедрих урожаїв та стабільних прибутків.

Керівникам та працівникам Філії «Ніжинський елеватор» СТОВ «ДРУЖБА-НОВА», фермерського господарства «Ніжин АГРОІНВЕСТ», елеватора «Ніжин ТОВ «Баришівська зернова компанія», ТОВ «Український аграрний союз», Фермерського господарства «ЛИПОВОРІЗЬКЕ» оголосили Подяки міського голови за сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі, а також вручили подарунки.

nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь