У Ніжинському дитсадку пройшов тиждень безпеки дорожнього руху. Фото

 

 

 

 

Діти – найбільш вразлива категорія учасників дорожнього руху. Максимально захистити їх від можливої біди – обов’язок батьків і вихователів.
Тому навчання безпечній поведінці на вулиці потрібно проводити вже в молодшому віці. Головне завдання педагогів – доступно роз’яснити правила дитині, а при виборі форми навчання донести до дітей зміст небезпеки недотримання правил, при цьому не спотворити їх зміст. Дітей необхідно навчати не тільки правилами дорожнього руху, а й безпечній поведінці на вулицях, дорогах, у транспорті.
У рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» в ЗДО №13 «Берізка» було проведено ряд виховних заходів, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
Цікаво та повчально для дітей пройшли заняття «Безпека на дорозі – безпека життя»; бесіди «Дорожні знаки – азбука водіїв та пішоходів», «Безпека на вулиці»; розглядання дорожніх знаків; рухливі ігри, вікторини, створення макету куточка дорожнього руху.
Проведення таких заходів сприяє формуванню необхідних знань та навичок безпечного перебування у дорослому складному житті.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь