У Ніжині стало на 1 спортивний майданчик більше. Фото

 

 

 

 

І дійсно, в нашому місті спорт для всіх, адже все більше можливостей створюється для занять фізичною культурою та спортом, зокрема за місцем проживання населення!

На один спортивний майданчик в Ніжині стало більше.

Так, нещодавно завершились роботи, щодо облаштування спортивного майданчику за місцем проживання населення, що розташований в м. Ніжині, за адресою вул. Космонавтів 54-а.

Працівниками міського центру “Спорт для всіх” проведені роботи, щодо відновлення огорожі спортивного майданчику (фарбування, зварювальні роботи, заміна сітки), встановленні вуличні турніки та бруси, вуличний тенісний стіл та футбольні ворота. Вдало підібрана кольорова гама, надає яскравості та естетичного вигляду спортивному об’єкту.

На спортивному майданчику відвідувачи мають змогу займатися силовими вправами на турніках та брусах, зіграти в футбол та перевірити свою майстерність під час гри в настільний теніс.

Позитивні зміни в розбудові спортивної інфраструктури міста Ніжина відбуваються за постійної підтримки міського голови Олександра Кодоли та депутатів Ніжинської міської ради. Міський центр спорту “Спорт для всіх” запрошує всіх бажаючих відвідати нову спортивну локацію!

Директор МЦ “Спорт для всіх” Сергій Півень

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь