Ніжинського підлітка “навчили” берегти та цінувати майно громади

 

 

 

 

Постійно в нашому місті трапляються випадки умисного псування громадського майна хуліганами або ж водіями транспортних засобів, які порушують Правила дорожнього руху, зокрема це лавки для відпочинку, сміттєві урни, обладнання дитячих та спортивних майданчиків, зелені зони та садові насадження, антипаркувальні стовпчики, опори вуличного освітлення та інше майно.
Більшість мешканців, сьогодні мали змогу спостерігати, на нашу думку, жахливе відео та фото в соціальних мережах, де місцевий підліток, пишався своїм вчинком, до поки, не прийшов до Муніципальної Варти.
Працівники підприємства викликали батьків, які надали пояснення та провели роз’яснювальну роботу.
Ми переконані, в даному випадку це буде його останнє хизування та нехтування, а в подальшому усвідомлення необхідності збереження громадського майна та бережливе ставлення до нього.
Адже, таке майно повинне служити потребам жителів громади в проведенні змістовного дозвілля чи відпочинку.
Запевняємо всіх мешканців міста, що задля належного стану міста Ніжина, щоденно докладається багато зусиль, тому переконливо просимо “Берегти та цінувати майно громади міста”, а ми з своєї сторони забезпечимо проведення робіт по збереженню вказаних недоліків.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь