Чи потрібна місту автостоянка біля Будинку Книги – вирішували на містобудівній раді

 

 

 

 

Засідання містобудівної ради Ніжина 26 листопада пройшло в жвавих обговореннях: представник ТОВ “АСПО” Тамара Воробйова презентувала присутнім пропозиції по дизайн-коду вулиці Московської та площі імені М. Заньковецької.

Повідомляє Нежатин.

Серед важливих пропозицій – рекомендації по опорядженню фасадів багатоповерхівок вулиці Московської. Тамара Віталіївна презентувала фотофіксацію існуючих забудов і зауважила, що з будинків потрібно прибрати будь-яку рекламу і пофарбувати в відтінки однієї кольорової  гамми:

перелік можливих кольорів – на фото.

Запропоновані кольори сподобались не всім. Прозвучала думка, що у цій палітрі не вистачає яскравості і контрасту відтінків, тому це питання  варто доопрацювати.

Презентували варіанти тротуарної і дорожньої плитки.

Стосовно скверу М. Заньковецької, то, згідно презентації, пропонується облаштувати стоянку для авто біля Будинку Книги. Її площа – 25 метрів кв. на 1 авто. На пропонованій ділянці можна розмістити близько 10 авто. Для цього потрібно прибрати існуючі клумби. Стоянку пропонують огородити, а перед нею встановити лавки і ліхтарі.

Пропозиція викликала суперечки, адже не всі погоджувалися з доцільністю облаштування там автостоянки.

Врешті, члени містобудівної ради зійшлися на тому, що презентацію потрібно доопрацювати, врахувавши всі зауваження. Для зручності, перед наступним засіданням, матеріали оновленої пропозиції будуть розіслані усім членам ради на електронну адресу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь