Пишна краса: Чернігів вперше буде представлений на конкурсі для моделей Plus Size

 

 

 

 

Вже незабаром, 18 грудня, у столичному театрі імені Лесі Українки пройде фінал Національного конкурсу Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021. Він проходить в Україні уже втретє, але конкурсантка від Чернігова бере в ньому часть вперше.

Цьогоріч Чернігів на цьому конкурсі представлятиме майстриня-перукарка – Юлія Броварчук.

В цьому конкурсі можуть брати участь жінки з пишними формами, а якщо конкретніше, то їхні параметри мають стартувати від 95-100 сантиметрів.

На кастинг подали заявки 600 претенденток зі всієї України, але до фіналу конкурсу відібрали тільки 25 дівчат. Вік учасниць коливається від 22 до 47 років.
Пишна краса: Чернігів вперше буде представлений на конкурсі для моделей Plus Size, фото-1

Про конкурс Юлія дізналася завдяки своїй роботі. Так вийшло, що вона на минулорічному конкурсі працювала перукаркою та робила дівчатам зачіски.

– Якби я знала завчасно про цей конкурс минулого року, то я б ще тоді подала свою анкету. Після того як минулорічний конкурс закінчився, я записалася на тримісячні курси з моделінгу та твердо вирішила, що наступного року вже я буду брати в ньому участь, – каже Юлія Броварчук.

На конкурсі в учасниць буде три дефіле: в національному костюмі будь-якої країни світу, вечірній сукні та дизайнерському вбранні. Переможниця представлятиме Україну на світовому конкурсі у Бразилії. До речі, на минулому світовому конкурсі представниця нашої країни стала третьою віце-місс світу.

– Коли я бачу, що до мене на зачіску приходять жінки, які самі себе не люблять, то для мене це дуже дивно. Так, в них є трошки зайвої ваги, а може і не трошки, але я не бачу в цьому нічого поганого. І я як такий собі перукар-психолог завжди намагалася показати їм, що вони дуже гарні. На конкурсі я теж у певному сенсі заради цих дівчат, аби показати їм, що ми гарні, і не потрібно цього соромитися, – зазначає конкурсантка з Чернігова.

За словами Юлії, вона хотіла би отримати одне з призових місць на цьогорічному конкурсі, а якщо виграє, то буде безмежно рада.

– В будь-якому випадку для кожної з конкурсанток це вже перемога. Адже далеко не кожна наважиться брати участь у подібному конкурсі. У нас нещодавно була фотосесія для конкурсу, і вона була доволі відвертою. Хтось лише у білизні, а дехто навіть і без неї фотографувався. Коли ж деякі дівчата побачили фотографії, то навіть плакали, бо не думали, що вони можуть бути такими красивими. Дуже важко відкинути певні психологічні комплекси, і якщо тобі це вдається, то ти вже переможниця, – заявила пані Броварчук.

Також  представниця буде намагатися стати регіональним директором цього конкурсу в Чернігові. Дівчина не проти провести подібне дійство в рідному місті, обрати тут найгарнішу дівчину та відправити її на всеукраїнський конкурс.

Джерело: 0462.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь