Крути стануть другим Батурином?

 

 

 

 

Держава готується вкласти мільйони в реалізацію амбітного проекту, розташованого на землях громади.
«У нас нещодавно була зустріч із директором Меморіального комплексу пам’яті Героїв Крут, на якій також були присутні представник з Києва, – каже Олег Бузун. – Планується серйозне будівництво на базі Меморіалу. Вони хочуть перенести сюди всю територіальну оборону і всі молодіжні вишколи. Планується будівництво модернізованого сучасного тиру на 500 метрів, фортифікаційні та оборонні споруди, кінотеатр, кафе, сучасні стоянки – це буде другий Батурин».
Логічні пояснення таким вливанням є, адже патріотичну тему Крут використовують всі, окрім самих Крут. До того ж на рівні держави вона не достатньо розкручена як бренд. Та найважливішим аргументом на користь Крутівської землі є наявність 126 гектарів землі, яке належить Міноборони. Такого в області точно немає ніде!
«Наше завдання – затримати тут туриста. Ми цей об’єкт подали на «Велике будівництво» в плані паркового будівництва. Я думаю, що нам все вдасться. На січень має бути велика презентація проекту. Готуємось до нього», – резюмував керівник громади.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь