Цьогоріч для шкіл Чернігівщини придбано майже півтори тисячі ноутбуків

 

 

 

 

До шкіл Чернігівщини цього тижня буде доставлений 91 ноутбук, придбаний за бюджетні кошти, зекономлені внаслідок проведення тендеру.

Раніше, у листопаді, освітяни вже отримали 1397 таких комп’ютерів. Ще вісім — надійдуть до шкіл наприкінці місяця. Про це  йдеться у повідомленні на сайті Чернігівської ОДА.

Усі ноутбуки сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету.

Загалом школи області отримають майже півтори тисячі ноутбуків (в рамках проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який реалізують Міністерство освіти і науки разом з Міністерством цифрової трансформації України).

До речі, Чернігівщина — одна з двох областей, де не було допущено жодних порушень тендерних процедур. Це підтверджують результати перевірки, проведеної відповідними службами.

На реалізацію проєкту в області з державного бюджету було спрямовано 22,895 мільйона гривень, з місцевих бюджетів — 4,78 мільйона, з обласного — 318,7 тисячі гривень.

Таким чином, кожен вчитель області матиме можливість працювати на сучасному обладнанні, застосовуючи у навчальному процесі новітні методики викладання шкільних дисциплін.

cntime.cn.ua

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь