На Ніжинщині батьки першокласників власним коштом та власними силами роблять ремонт у класі

 

 

 

 

Протягом двох тижнів батьки 1 -го класу Лосинівського ЗЗСО власним коштом та власними силами роблять ремонт в класі для своїх діток. Про це пише Оксана Ковальовська- Петрик у спільноті Підслухано в Лосинівці

“Ми за власні кошти – це близько 20 тисяч гривен- закупили: будівельні матеріали, тюль, коврик для ігор, різні комплектуючі для того, щоб дітки могли відчувати себе в школі комфортно та спокійно. Знайшли час, відкинувши всі свої проблеми та домашні справи і взялися за облаштування спокійного та затишного куточка для наших маляток.

Працюємо на рівні з професійними будівельними бригадами, хоча більша половина нашої так званої *бригади* ніколи навіть не бачили, не те, що не тримали інструменти в руках. Батьківська турбота, відповідальність за своїх діток та бажання пошвидше завести діток до свого рідного класу творить неймовірні речі.

Я від всього серце і душі дякую всім Вам, мої трудівники, за підтримку, допомогу, завзяття, витрачений час та сили, які не пропали даремно, а роблять таку красу не лише для нас, наших діток та вчителя, але і для всієї громади. Тому я дуже сподіваюся на повагу та розуміння, з боку адміністрації нашої громади у вигляді якоїсь допомоги для наших маленьких школяриків, наприклад нам дуже потрібна шафа з контейнерами, якщо що всі відповідальні знають про це. Ще залишилися маленькі штрихи до того, як всі будуть із завмиранням серця дивитися на нашу з батьками красу. Дякую всім батькам, які не залишися осторонь, а прийшли і допомагають!”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь