Благодійний фонд Сергія Тігіпка діє на благо Парафіївської громади

 

 

 

 

Допомога і підтримка сільських громад є пріоритетним напрямком діяльності Благодійного фонду Сергія Тігіпка. Активно, дієво і системно впроваджується низка проєктів допомоги на території Парафіївської громади.

В 2021 році в смт Парафіївка встановлено комфортну і сучасну зупинку громадського транспорту, надано допомогу Парафіївській загальноосвітній школі, налагоджено роботу водогону в селі Власівка (входить до складу Парафіївської громади).

 «Благодійний фонд Сергія Тігіпка завжди відгукується на наші звернення.  Ми щиро вдячні за допомогу та значний внесок у покращення благоустрою наших територій.

Завдяки Благодійному фонду в Парафіївській школі буде світло і тепло, адже для цього освітнього закладу придбано і встановлено генератор. Також цьогоріч для школи було куплено великий сучасний телевізор, який активно використовується нашими школярами.

Нещодавно у центрі Парафіївки за фінансової підтримки фонду було встановлено окрасу нашого селища – якісну зупинку громадського транспорту, яка стала зручним місцем очікування автобусів для жителів громади.

Але найбільше ми вдячні за допомогу у відновленні роботи водогону в селі Власівка, де протягом року місцеві жителі перебували без належного водопостачання» – підкреслила голова Парафіївської громади Галина Петруша.

Благодійний фонд Сергія Тігіпка відповідально й оперативно вирішує інфраструктурні проблеми громад, опікується освітою, медициною і культурою.

Цього року команда фонду плідно попрацювала на благо Парафіївської громади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь