Покреативимо?.. Новорічні вироби та іграшки з шишок

 

 

 

 

Якщо вам пощастило не тільки погуляти по хвойному лісі, але і привезти звідти кілька шишок, то зробіть з них красиві новорічні вироби.

 

Майструємо іграшки для ялинки

З шишки можна зробити новорічну іграшку на ялинку, а саму ялинку, як на фото. Для цього пофарбуйте її в зелений колір та дочекайтесь, доки висохне. Прикріпіть до мініатюрної ялинці банти, намистинки і сніжинки, квіти, вирізані з білого мережива. Не забудьте зробити підставку для новорічного деревця.

Новогодние поделки из шишек

Якщо проявити фантазію, то вийде створити креативні вироби з шишок у вигляді білочок, оленів і пташок, але вам доведеться зробити їм голови і лапки, а шишки послужать тулубом.

Поделки из шишек на елку

Новогдняя игрушка из шишек

елка из шишек

фото

Якщо просто пофарбувати шишку або покрити клеєм і посипати блискітками вийде незвичайну прикрасу, до якого залишиться тільки приробити петельку.

блестящие изделия

Свічники з природного матеріалу

Сяйво святкових вогників піднімає настрій, тому в свята хочеться бачити їх як можна частіше. Не обмежуйтеся тільки гірляндами, зробіть новорічні свічники з шишок, і вони додадуть яскравість і затишок інтер’єру.

подсвечники

Найпростіший варіант – декорувати готові свічники, прикрасивши їх в дусі свята шишками, гілочками і ялинковими іграшками.

подсвечники с искусственным снегом

Цікаві свічники вийдуть з скляних баночок, якщо насипати на дно штучний сніг (або звичайну сіль). До верхньої частина банки приклейте смужку мережива, прив’яжіть пару шишок, присипаних «снігом».

фото-идеи

Зробіть свічники з квіткарів, як на фото, прикрасивши їх штучною хвоєю. Для декору використовуйте невеликі новорічні іграшки, палички кориці, намистини і шишки.

декор

упаковка подарка

ангел

домик

Віночки на двері

В даний час популярністю користуються різдвяні віночки, зробити їх зовсім нескладно. Головне – приготувати надійну основу у вигляді кола.
Основу-каркас можна зробити з:

  • дроту;
  • гнеться дротяною вішалки для одягу;
  • щільного картону;
  • купити готовий коло в магазині товарів ручного творчості.

мастер-классы

До основи кріпляться елементи декору: шишки, стрічки, банти, горішки, листя і т. д. Щоб виріб виглядало ефектніше, деякі деталі можна покрити позолотою, білою фарбою, що імітує сніг або блискітками.

украшение для двери

природные материалы

рамка

из ленточек

ыснеговик

novogodnie-podelki-iz-shishek-10

сова

Декор для сервірування столу

Не забудьте, що ошатною повинна бути не тільки новорічна ялинка, але і святковий стіл. Нехай між тарілками ховаються милі гномики з шишок або виглядають яскраві сови. Зробіть приємні сувеніри для кожного учасника застілля: приклейте до шишці яскраві пір’я та напишіть ім’я того, кому призначається столовий прилад.

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Новорічні вироби та іграшки з шишок

Кожен представлений майстер-клас цікавий і, безсумнівно, заслуговує втілення.

Джерело: novij-rik.pp.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь