Ніжинські рятувальники отримали десять квартир

 

 

 

 

У Ніжині десять співробітників Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби ДСНС України отримали квартири. Сертифікати вручив Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Він прилетів до Ніжина 16 грудня. Працівники, яких відзначили, брали участь у гасінні пожеж у Туреччині, Чорнобилі та Ічні. Квартири для рятівників-авіаторів зробили в перебудованій казармі.

В’ячеслав Остапенко працює в структурі ДСНС більше 20 років. За цей час він керував діями рятувальників у гасінні десятків пожеж.

“При гасінні пожеж в Чорнобилі, організовували вильоти на наших літаків на Туреччину. Два борти туди літали і гасили пожежу в Туреччині. Тиждень там надавали допомогу”.

Ніжинські рятувальники отримали десять квартирФОТО: Суспільне Чернігів

В’ячеслав Остапенко, ДСНС-ник з Ніжина, отримав одну з 10 квартир

Він отримав сертифікат на нову квартиру, який йому вручив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

В’ячеслав Остапенко — ніжинець. До цього моменту винаймав житло. Каже, радий такому подарунку. В черзі на власне житло стояв з 2008 року.

Окрім нього, сьогодні ще дев’ять працівників ніжинського авіаційного загону отримали квартири. Всі вони у будівлі колишньої казарми на території загону. Її перебудували у житловий будинок для рятувальників з сім’ями.

Ніжинські рятувальники отримали десять квартирФОТО: Суспільне Чернігів

Колишня казарма на території загону в Ніжині, яку переобладнали під житловий будинок

Також авіаторам вручили 16 грамот від міністерства внутрішніх справ України. За словами міністра Дениса Монастирського, на ніжинський авіаційний загін в них є плани.

Ніжинські рятувальники отримали десять квартирФОТО: Суспільне Чернігів

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський

“Перспективи створення на базі цього підрозділу ДСНС сервісного центру МВС по обслуговуванню найскладнішої техніки європейської, яка ви бачите перед вами, це гелікоптери Н225”.

Деталі — в сюжеті:

Джерело: suspilne.media

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь