Ніжин: співпраця влади з бізнесом дає результати!

 

 

 

 

…Погодьтеся, приємно йти рідним містом і ловити себе на думці, що Ніжин – оновлюється, покращується, помічати ці позитивні зміни і радіти з того, що наше місто стає комфортнішим і сучаснішим. 

Гармонійний розвиток міста багато в чому залежить від відносин між владою і бізнесом.

Підвердження цьому – яскравий приклад співпраці на благо Ніжина, яким поділився радник міського голови Сергій Охонько:

“17 грудня, разом з колективами двох підприємств, ТОВ «Український –Аграрний-Союз» та ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» ми зробили гарну справу, і в синергії з ними покращимо наш рідний Ніжин.

Наслідком успішної співпраці з ТОВ «Український –Аграрний-Союз» стане оновлення фасаду приміщення будівлі Музею рідкісної книги (кімната-музей Юрія Лисянського) коштом підприємства та закупівля новорічних ілюмінацій для оформлення центральної алеї та будівлі на площі ім. Франка ПрАТ «Ніжинський жиркомбінатом»”.

“Результат роботи в міській раді – це не тільки створення нових проектів за рахунок місцевих, державних коштів та міжнародних інвестицій, – зазначає Сергій Охонько. –  Це й налагодження тісних відносин між владою і бізнесом.

Влада повинна чути бізнес, а свідомий бізнес зацікавлений в розбудові міста.
Хтось скаже: «Я сплачую податки і цього достатньо». Так,  і я з Вами згоден… але коли ти розумієш, що робиш гарну справу і допомагаєш зробити місто, в якому живеш ти, твоя родина та твої працівники кращим, то мислення твоє –  стратегічне й вірне.
Адже бізнес, в першу чергу, зацікавлений в розвитку міста, збільшенні кількості населення та нових підприємств, оскільки все це є джерелом додаткових споживачів його продукції чи послуг. І його, як бізнесмена чи керівника, це повинно турбувати і мотивувати розвивати місто.
Люди хочуть жити в красивих, комфортних і безпечних містах, і саме такі міста мають можливість в майбутньому на життя. Елементарні речі, такі як якісні тротуари, де мешканці могли б годинами прогулюватися, парки, сквери, громадські простори для проведення дозвілля, сучасні спортивні зали та майданчики, басейни, кінотеатри та інші елементи міської інфраструктури – це вже нагальна необхідність сьогодення і головна передумова для інвестиційної складової економічного розвитку міста. Інвестор не заходить в напіврозвалені міста з нефаховими спеціалістами, тому ми повинні системно та у всіх напрямках вести роботу по розбудові нашого красивого історичного міста Ніжина.
Сподіваємося, що укладання подібних угод з іншими суб’єктами господарювання стане дієвою формою співпраці, та вже найближчим часом і підприємці, і мешканці Ніжина відчують позитивні зміни у рідному місті”.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь