Через терни – до зірок

 

 

 

 

У місті, де так товаришують зі спортом, сучасний водноспортивний комплекс стане одним із найулюбленіших місць тренування, оздоровлення і сімейного відпочинку.
Створення цього басейну відкриє Ніжину можливість проводити професійні міжнародні змагання з плавання, стимулюватиме комплексне вдосконалення міста, адже його поява сприятиме розвитку як спортивного туризму, так і економіки та інфраструктури у місті.
Перші кроки до створення у Ніжині сучасного басейну було зроблено кілька років тому, втім, не все було так просто…
Детальніше  розповів депутат міської ради, радник міського голови Сергій Охонько:
“Більше, ніж 4 роки тому, у 2017 році, ми, разом з громадою міста, розпочали тяжкий шлях до будівництва нового басейного комплексу.
Чому тяжкий? Бо до минулого року міська влада перешкоджала на кожному кроці та через службову недбалість і безвідповідальність деяких керівників міста не були своєчасно та належним чином укладені договори з організаціями, які повинні надавати необхідні потужності для роботи комплексу, що унеможливило своєчасне завершення проектних робіт і привело до збільшення витрат.
За останні три роки інші міста, які пізніше, ніж ми розпочали цей шлях, вже на фінальній стадії будівництва своїх басейнів.
…Але незважаючи на все, в цьому році ми зробили все можливе, щоб завершити усі проекті роботи і вже в наступному 2022 році проект буде поданий на всі можливі майданчики задля пошуку ресурсів для його будівництва.
Багато хто й досі скептично ставиться до наших проектів та починань… але ми намагаємося робити все, щоб наші плани щодо розвитку громади втілилися в життя. Продовжуємо рух далі!”.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь